Для чого потрібна автоматизована система обліку електроенергії АСОЕ?

В даний час важко уявити собі життя людини без електричних приладів. Великі підприємства також не зможуть здійснювати свою діяльність, якщо керівник компанії не потурбується про постачання такого важливого виду ресурсів, як електрична енергія. Для фірм малого бізнесу досить невеликої кількості електроенергії, в той час як для заводів і фабрик потрібно її набагато більше. Якщо ви ще не перейшли на автоматизовану систему, то, напевно, у вашому штаті є інженер, який своєчасно ремонтує лічильники і регулярно записує з них показання. У разі, коли на підприємстві впроваджується таке інноваційне рішення як АСКОЕ https://www.energyline.com.ua/uk/askue-2, дану процедуру можна автоматизувати.

Подібна система зможе працювати на великих і невеликих ділянках. У більшості випадків ця конструкція має складну ієрархію, тому для її установки буде потрібно додатковий простір. Система збирає і зберігає необхідну інформацію з лічильників, що дає можливість отримати доступ до відомостей буквально за лічені секунди в будь-який час. Дану процедуру можна здійснити дистанційно, тому її ви зможете виконувати самостійно.

Система складається з наступних компонентів:

  • прилади для вимірювання,
  • спеціальна програма,
  • середовище передачі даних.

Як вибрати АСТОЕ?

Установка подібних рішень допоможе керівнику компанії і співробітникам позбутися зайвої роботи. За допомогою даної системи ви зможете проконтролювати роботу кожної ділянки, забезпечити стабільне постачання електроенергії. Якщо у Вас виникнуть будь-які неполадки в одному з пристроїв, то ви зможете її швидко виправити. Система повністю виключає можливість розкрадання поставляється виду ресурсів.

Де замовити установку та метрологічну повірку АСКОЕ?

Сучасні системи АСКОЕ забезпечують високоточний облік електроенергії і підтримують широку функціональність. Їх застосування дає високий ефект щодо зниження втрат електроенергії, запобігає розкраданню і безоблікове споживання електроенергії, дозволяє контролювати її якісні характеристики. Однак, шоб забезпечити правильну роботу системи, необхідно замовити монтаж обладнання надійному підряднику, який має великий досвід в даній галузі.

Компанія «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН» надає якісні послуги досить давно, тому ви можете сміливо замовляти виконання необхідних робіт в цій фірмі. Кваліфіковані фахівці розроблять проект, щоб за максимально короткі терміни встановити систему. Подібний облік електроенергії дозволить істотно зменшити витрати підприємства.