RU — поставить в Париматч на футбол

Как зарегистрироваться на Париматч с десктопа

Parimatch зеркало — точна копія основного ресурсу, що здатна забезпечити клієнтам доступ до повного функціоналу Парі-матч. Незважаючи на легалізацію беттінгу, букмекер регулярно створює нові посилання для обходу блокування офіційного сайту та доступу до Парі матч казино. Зарегистрироваться и поставить в Париматч на футбол на сайте рекомендуем мы вам!

Причини блокування Парі матч сайту

Головна причина, по якій немає доступу до Паріматч, криється в прийнятому в 2014 році ФЗ №244 «Про гральний бізнес», який забороняє діяльність неліцензованих (на території РФ) букмекерів, а також посилює правила прийому ставок через інтернет. Офіційна БК Парі-Матч отримали ліцензію ФНС для прийому ставок онлайн. Тому блокування Parimatch Роскомнадзором не загрожує, але є ряд інших причин, які актуалізують попит користувача на робоче зеркало:

  • технічні проблеми на сервері оператора;
  • ддос-атаки на базу даних компанії;
  • використання для ставок офшорної букмекерської контори під доменом.com.

У цих випадках просто не вийде зайти в особистий кабінет або навіть відкрити головну сторінку сайту Парі-матч бк.

Парі матч зеркало на сьогодні: як це працює

Головна і єдина відмінність нової версії Парі матч зеркала від основного сайту — доменне ім’я, яке вводиться в браузерний рядок. Для обходу блокування сайту, БК реєструє альтернативний адресу Parimatch і надає йому безперебійний доступ до основної бази даних. Гравцеві залишається вчасно отримати нове посилання на Парі матч актуальне зеркало 2020 року — точну копію базового порталу з таким же функціоналом. Тут беттору доступні:

  • особистий кабінет;
  • введення і виведення коштів;
  • маркети, розпис, лінія;
  • ставки (ординари, експреси, системи) в режимі лайв і прематч і у будь-який час.***