Штучна ялинка: різновиди і матеріал продукції

Види та відмінності матеріалів штучних ялинок

Традиційно, напередодні новорічних та різдвяних свят ми купуємо красиву, зелену ялинку та прикрашаємо нею наш будинок чи офіс. Останнім часом все більше людей схиляють свій вибір у бік штучної ялинки. І це не дивно, адже така ялина має низку переваг у порівнянні з живою:

  • довговічність;
  • економія сімейного бюджету;
  • економія часу, тому що не потрібно постійно прибирати опалих голок;
  • красивий, майже бездоганний зовнішній вигляд.

Крім того, використання штучної ялинки дозволяє зберегти природу та запобігти незаконній вирубці молодих хвойних дерев. Замовити штучну ялинку ви можете тут https://nashayalunka.com.

Але, зайшовши в магазин штучних ялинок, можна просто розгубитися від достатку пропонованих товарів. Як же все-таки вибрати найідеальнішу ялинку. У цій статті спробуємо розібратися, з чого роблять штучні ялинки, які основні матеріали використовують сучасні виробники та чим вони відрізняються.

Матеріал штучних ялинок одна із головних критеріїв їх вибору. Адже, новорічна ялинка має бути не лише красивою, а й якісною та безпечною.

Штучна ялинка із плівки ПВХ

Одним із найпопулярніших матеріалів є полівінілхлорид (PVC). Це можна сказати, золота середина на ринку штучних ялинок, оскільки співвідношення ціни та якості такої ялинки найоптимальніше для звичайного покупця. На вигляд вони дуже схожі зі справжнім деревом з лісу. Хвоя виготовляється з полімерних стрічок, які нарізаються на спеціальних верстатах та намотуються на металеві каркаси. Такі ялинки досить міцні, надійні, хвоя не спалахує і не має сторонніх запахів.

Хоча за ціною синтетичні ялини із ПВХ не дорогі, дуже часто на ринку з'являються товари-підробки, особливо китайського виробництва. Тому, вибираючи штучну ялинку з полівінілхлориду, варто уточнити у продавця наявність усіх відповідних сертифікатів якості.

Штучні ялинки з волосіні ПВХ

Лісочка — це досить дешевий матеріал і такі ялинки вважаються бюджетним варіантом. Ялинка, виготовлена ​​з волосіні дуже пухнаста і на вигляд, має схожість зі справжньою сосною. Але в свою чергу, її гілочки дуже колючі та схожі на йоржики для миття пляшок.

Штучні ялинки з волосіні також досить якісні та пожежобезпечні, а її вартість приємно тішить тих, хто орієнтується на більш дешевий варіант покупки. Якщо придбати таку ялинку від сумлінного виробника, можна порадувати своїх близьких досить акуратною та симпатичною прикрасою Нового року.