Чому варто вибрати Айфон?

iPhone – це не просто телефон. Це феномен, який торкнувся всього світу. З моменту появи першого iPhone (iPhone 2G), який вийшов ще в 2007 році, про нього стали говорити як про щось абсолютно нове і унікальне. Так, смартфони існували і до iPhone 2G, але саме цей пристрій багато в чому завдяки харизмі Стіва Джобса зумів стати знаковим явищем свого часу. Але й через роки переконати шанувальника Apple в тому, що Android-смартфон кращий за iPhone, практично неможливо. За що так цінують яблучні смартфони? Давайте розумітися. Замовити нові Айфони по гарній ціні в Україні ви можете в магазині https://yabloki.ua/rus/iphone/.

Оптимізація

Головні переваги iPhone — якісна оптимізація та відсутність багів. Особливо якщо порівнювати його з пристроями інших операційних системах. Так, iOS не перевантажений зайвими налаштуваннями, як той же Android, а всі необхідні функції доступні відразу «з коробки».

Робота iPhone налагоджена набагато краще, ніж у будь-якого смартфона під керуванням Android: на «яблуку» немає гальм, все завантажується максимально швидко, і навіть важкі програми працюють без лагів. На iPhone вкрай рідко виникають програмні помилки, що призводять до вильотів та перезавантажень. Як результат, користувачі, які мають багаторічний досвід володіння смартфонами на обох ОС, відзначають, що iOS зависає, кладе та збоїть набагато менше, ніж Android.

Налаштовується iPhone інтуїтивно зрозумілим чином. Тут немає різноманіття опцій, які, втім, який завжди зрозумілі простому користувачеві. Великим вибором функцій та налаштувань завжди відрізнялися моделі Android. Тим не менш, деякі з цих функцій вважаються перевагою при покупці, а потім взагалі ніколи не використовуються.

На Android набагато більше технічних можливостей для розробника. Але саме iOS зручніший для простого користувача. Допустимо, ви музикант і потрібно швидко підключити інструменти до смартфону. З iPhone достатньо відкрити iRig — все необхідне вже буде налаштовано. І це лише один приклад, їх можна навести сотні.

Apple попрацював і над оптимізацією програм. Навіть на застарілих айфонах важкі програми, наприклад, ігри, гальмують набагато менше, ніж програми на старих пристроях з Android. Якщо говорити про програми, можна згадати ще про одну гідність: безліч корисних програм доступно виключно на iPhone, а на Android їх просто немає. Взагалі, часто програми спочатку з’являються саме на iOS і лише потім на інших мобільних ОС.

Раніше флагманські моделі iPhone на момент виходу мали найвище залізо, яке інші виробники смартфонів ще не могли собі дозволити. В останні роки ситуація почала змінюватися і тепер флагмани великих виробників, наприклад, того ж Samsung, нічим не поступаються останнім iPhone. Але, власне, завдяки кращій оптимізації саме смартфони Apple продовжують утримувати планку в плані продуктивності та юзабіліті.

Престиж

Престиж iPhone продовжує зростати, хоч би як сумно від цього хейтерам Apple. Дійсно, престиж бренду — не порожній звук для покупця, особливо в нашій країні.