Ваш ідеальний образ. «Золотий Стандарт» — ювелірний інтернет-магазин №1 в Україні

Вкажіть ваш бюджет

Кільце є символом любові — тому найголовніше — це почуття, а не та сума, яка була використана для покупки прикрас. Визначте реальну суму, яку ви можете використовувати для покупки кільця, і це не зіпсує ваше фінансове становище. В англо-саксонських країнах правило полягає в тому, що вартість кільця повинна бути приблизно дорівнює вартості 1 — 2 від зарплати людини, який його купує. У Польщі, однак, це правило не дуже важливо. Джентльмени, скоріше, вирішують, яка сума буде залежати від можливостей їх гаманців. Однак, якщо ви хочете зробити швидку покупку і у вас поки немає для цього достатніх коштів, варто розглянути можливість покупки в розстрочку, яка пропонує все більше і більше ювелірів. Неважливо, чи плануєте ви витратити кілька сотень злотих або кілька тисяч — ви напевно знайдете гарні прикраси в ціновому діапазоні, який ви встановили.

Виберіть камінь, поміщений в кільце

Протягом десятиліть найбільш бажаним каменем, поміщеним в обручки, був діамант. Недарма кажуть, що жінки люблять діаманти. І це не тільки результат моди, сформованої засобами масової інформації. Алмаз — найтвердіший з усіх природних мінералів на Землі. Крім забезпечення довговічності самих прикрас, вони є прекрасним символом довговічності відносин. Діамант (особливо в діамантовою огранювання, зазвичай званий діамантом) завжди буде захоплююче сяяти в руці обраного вами людини, тому що він повністю стійкий до подряпин і потускнению. Ви також можете розглянути можливість вибору кольорових дорогоцінних каменів, таких як сапфір, рубін або смарагд — вони майже так само тверді, як алмаз і так само красиві. Через довговічності ювелірних виробів для заручин ми не рекомендуємо купувати напівкоштовні камені, такі як цирконій, якщо тільки у обраного нами людини немає до них слабкості.

Вирішіть, якого кольору золото

Ще близько десятка років тому і обручки, і обручки домінували в кольорі класичного жовтого золота. Однак сьогодні все більше жінок обирають біле золото в Україні. Постарайтеся розпізнати переваги своєї коханої. Погляньте на місце, де вона зберігає свої прикраси, і подивіться, який колір там домінує. Варто, щоб прикраси для заручин збігалися з іншими її коштовностями. Якщо Ваша кохана носить срібні прикраси, радимо Вам купити кільце з білого золота. Якщо вона є прихильницею класичних золотих прикрас, ми рекомендуємо купувати їх з жовтого золота. Для невирішених, двоколірні золоті кільця, що поєднують відтінки золота і срібла, також є цікавим рішенням.