Вишивка бісером

7 переваг використання готових схеми вишивки бісером

Чому не варто складати схеми вишивки бісером самостійно і краще купити готовий комплект? На це є безліч переконливих доводів, про які розповімо в цій статті.

1. Схеми вишивки бісером дешевше в наборі

Перша перевага полягає в тому, що набір — це, можна чесно сказати, міні оптова купівля. Відомо, що поодинокі придбання набагато дорожче. Міні опт дешевше. Комплектуючі, складені в набір, будуть коштувати трохи дешевше ніж окремо.

2. Не треба нічого вигадувати!

Сидіти і самостійно промальовувати схему вишивки, використовуючи олівці і папір — це складно. Навіть комп'ютерна програма, за допомогою якої можна скласти проект теж змусить повозитися. Доведеться витрачати час і нерви, довго думати. Але ж не завжди подібні зусилля приводять до позитивного результату. У готовому наборі, відповідно, вже готова схема, по якій можна відразу ж починати вишивати. Це величезний плюс.

3. Є все необхідне для роботи

У комплект, крім самої схеми вишивки бісером, включила в себе інших необхідні для роботи комплектуючі. До складу включений:

  • бісер різних кольорів в необхідній кількості;
  • тонка волосінь, за допомогою якої пришивають бісеріни канві;
  • бавовняна канва,
  • голка.

Деякі комплекти включають в себе спеціальну тарілочку з окремими, розділеними одна від одної, осередками. Вона потрібна для сортування бісеру, що істотно спрощує роботу з дрібним матеріалом.

4. Різні рівні складності

В інтернет магазин вишивки представлені набори як для дітей, так і для дорослих. Тут же можна підібрати картину для початківців рукодільниць або для досвідчених майстринь, які не бояться великих об'ємних робіт.

5. Великий асортимент

В інтернет-магазині представлений безмежно великий асортимент наборів, в які входять схеми вишивки бісером різних тематик. Проекти дуже красиві і оригінальні.

6. Виключно якісні матеріали

У наборах присутні витратні матеріали, виготовлені в Японії, Чехії. Достеменно відомо, що імпортний бісер:

  • найякісніший,
  • ідеально рівний,
  • блискучий,
  • має ошатний соковиту забарвлення.

7. Професійно складені схеми для вишивки бісером

В набори входить план, за яким доведеться створювати картину, складений рукою професіонала. Якісна схема робить роботу задоволенням, не створює зайвих складнощів.

Узагальнюючи вищевикладену інформацію, можна відзначити, що набір — це завжди більш вигідну пропозицію. У комплекті є схеми вишивки бісером від професіоналів, а також всі необхідні складові для продуктивної творчої роботи.