Якість газових грилів Broil King

Під брендом Broil King випускаються газові та вугільні грилі. З настанням чергового сезону барбекю багатьох любителів відпочинку на природі і власників заміських будинків хвилює питання — яка модель краще. Незважаючи на те, що всі товари цього виробника відрізняються чудовою якістю, довговічністю і функціональністю, не варто вибирати перше ж виріб, який вписується в ваш бюджет. Пропонуємо розібратися — чому, крім способу розпалювання, газові моделі відрізняються від вугільних. Замовити Broil King ви можете тут https://picnicmarket.com.ua/grills/gazovi-grili/.

ГАЗОВІ ГРИЛІ БРОІЛ КІНГ — Плюси і мінуси

Головне причина популярності моделей, що працюють на газу — простота експлуатації. Щоб підготувати гриль до роботи, не потрібно чекати, поки розгориться вогонь або підтримувати заданий температурний режим. Досить увімкнути пристрій, і вже через кілька хвилин решітки нагріються до необхідної температури. А на відміну від вугільних, газові грилі Broil King не залишають попелу і пилу, тому чистка конструкції займає мінімум часу.

Більшість любителів барбекю вважають, що газ негативно впливає на якість готових страв, «вбиваючи» характерний «аромат багаття» і надаючи продуктам неприємний хімічний присмак. Це поширена помилка: під час горіння газові грилі не димлять, тому ідеально підходять тим, хто звик насолоджуватися натуральним смаком і запахом їжі. Віддаєте перевагу шашлик та інші делікатеси «з димком» — перед приготуванням можна покласти деревну тріску в ящик для копчення.

Недоліком обладнання споживачі вважають високу вартість. Купівля такого пристрою доцільна, якщо ви готуєте часто і багато. Газові грилі набагато ширшими вугільних, а величезна кількість опцій (від «звичайної» смаження до копчення і приготування за допомогою рожна) допомагає задовольнити запити найвибагливіших гурманів.

ОСОБЛИВОСТІ

Ті, хто регулярно експериментує з приготуванням страв на відкритому вогні, розуміють, чим в першу чергу гарні вугільні грилі Броіл Кінг — необмежений температурний діапазон. Мінімальні температури оптимальні для копчення, високі — для моментальної прожарювання стейків, котлет на бургери, великих шматків м'яса.

Слід відзначити й інші переваги таких моделей:

  1. Легкість збірки. Зібрати і встановити обладнання без особливих зусиль зуміє навіть людина, яка ніколи не робив цього раніше.
  2. Простота обслуговування. За умови грамотного догляду навіть недорогий гриль прослужить багато років.
  3. Компактні розміри в порівнянні з газовими моделями.

Мінусом вугільних грилів прийнято вважати необхідність чистки від золи і попелу після кожного використання. Однак компанія Броіл Кінг подбала про своїх клієнтів.

Обладнання оснащене зручним піддоном-зольником, який очищається за секунди.

ВИСНОВКИ

Вибираючи між вугільним і газовим грилем Броіл Кінг, орієнтуйтеся на свої потреби. Якщо ви збираєте гостей на барбекю як мінімум пару раз в тиждень, краще віддати перевагу пристрою, який працює на газу. Завдяки місткості такі моделі дозволяють готувати кілька видів продуктів одночасно — вам, вашим друзям і членам сім'ї не доведеться довго чекати закуски або гарнір до основної страви. А вугільне пристрій припаде до душі тим, хто вважає за краще стейкам і шашлику копчене м'ясо або рибу. В процесі гриль виділяє велику кількість диму, що позитивно впливає на смакоароматичні властивості інгредієнтів.

Слідкуйте за здоров'ям і фігурою — радимо віддавати перевагу виробам, укомплектованим ємністю для збору жиру і масла. З таким обладнанням можна забути про обмеження, зробивши будь-яку страву корисним і низькокалорійним.