Про те, як швидко отримати більше передплатників у Instagram

Швидше за все, ви розумієте переваги Instagram і, можливо, навіть створили обліковий запис Instagram для свого бізнесу. І якщо у вас все гаразд, ви регулярно публікуєте повідомлення. Але ви, можливо, щосили намагаєтеся знайти свою аудиторію. 

Що ж, між змінами в алгоритмі та збільшенням бізнес-трафіку на платформі може здатися, що нічого не працює, і ви просто сидяча качка, яка сподівається, що клієнти конвертуються. Як і будь-який новий обліковий запис на будь-якому сайті соціальної мережі, може знадобитися деякий час, щоб отримати більше передплатників у Instagram і виростити ваших передплатників у Instagram до великої аудиторії. На сайті https://www.foxy-it.com.ua/nakrutka-socialnyh-setyah/prodvizhenie-instagram/ Ви можете замовити накрутку передплатників інстаграм.

>

Активно взаємодійте з іншими в Instagram

Один із найкращих способів розширити аудиторію — це насправді спілкуватися з людьми. Це означає, що потрібно бути активним у профілях інших людей, ставлячи лайки та коментуючи їхні повідомлення. Відповідь на коментарі до ваших повідомлень також сприяє спілкуванню та передплатникам.

Знайдіть нових людей у своїй галузі та почніть взаємодіяти з ними. Коли вони почнуть впізнавати вас і ваш профіль, вони часто підписуватимуться на вас у відповідь і відповідатимуть лайками та коментарями.

Коли люди коментують ваші повідомлення, переконайтеся, що ви @ згадали їх у своїй відповіді, щоб вони отримали повідомлення і побачили, що ви написали. Відповідайте на запитання, дякуйте їм за думки або запитуйте, як у них справи. Продовжуйте розмову і більше людей приєднаються до вас.

Підписуйтесь на більше людей в Instagram

Якщо ви не є великим брендом, ніхто не захоче підписуватись на вас, якщо ви підписані лише на 25 осіб. Ви тут, щоб бути активними та цікавими, тому підписуйтесь на більше людей та будьте активними! Хоча немає ідеального конкретного співвідношення передплатників, ви повинні передплатити якомога більше людей.

Як і у випадку з будь-якою іншою соціальною мережею, вам потрібно більше передплатників. Але важливо зосередитись на створенні великої спільноти навколо тих, хто у вас є. Чим більше ви зосереджуєтеся на своїх передплатниках, тим більше ваша аудиторія зростатиме природним чином.