Меблі з натурального дерева. Ліжка

Ліжка з натурального дерева

Як давно ви прокидалися з посмішкою і відчуттям, що сьогодні ваш день? Рішення проблеми це модель дерев’яному ліжку на ламелях з ортопедичним матрацом, з каркасом з дерева.
Деревина — один з екологічно чистих матеріалів в меблевій індустрії. У спальні важливо створити затишок, адже це інтимний куточок будинку, місце, переступивши поріг якого, ми забуваємо про труднощі і справах минулого дня. Дерево прикрашає інтер’єр, дарує йому м’якість і витонченість. Ліжко з дерева поєднується з заспокійливою атмосферою спальної кімнати.

Ціни на дерев’яні ліжка в Україні

Недорогі ціни на дерев’яні ліжка роблять це рішення доступним для широких мас. Каркас з дерева зменшує габарити вироби, допомагаючи заощадити місце. Плюсом ліжок з натурального дерева які інтернет-магазин пропонує вам придбати в Києві, є можливість доукомплектації їх ящиком для білизни.

Переваги дерев’яних ліжок:

  • розмаїття кольорів корпусу;
  • надійність конструкції;
  • ламелі, які в поєднанні з матрацом забезпечать здоровий сон;
  • екологічність матеріалів;
  • довговічність.

Купити дерев’яне ліжко в Києві в інтернет-магазині

У магазині https://lux-mebli.net/g1130799-lzhka можна придбати односпальне, двоповерхову і двоспальне дерев’яне ліжко. Вироби призначені для дітвори молодшого шкільного віку, підлітків, дорослих людей. Вибрати корпус з необхідною породи дерева або придбати готові моделі зі складу-виставки, попередньо під’їхавши і на власні очі оцінивши якість і зовнішній вигляд.

Фабрики, з якими йде співпраця — кращі виробниками меблів в Україні. Для створення моделей використовується якісна деревина, оброблена з урахуванням тих. норм. Вибір квітів дає можливість вписати виріб в інтер’єр, створивши в ньому вишукану обстановку.

Якщо ви не наважуєтеся на покупку такого предмета меблювання «позаочі», приїжджайте на склад, подивіться моделі, які в наявність. Менеджер покаже зразки тканин, розповість про нюанси. Деякі ліжка можна замовити нестандартного розміру — деталі уточнюються окремо.

Ліжко з натурального дерева — це повноцінний нічний відпочинок і приємний сон, гарне самопочуття протягом дня. З дерев’яними ліжками, придбаними в інтернет-магазині, ви завжди будете висипатися і добре відчувати себе!