Доставка квітів у Львові

Букети з Топпери — для самих красномовних поздоровлень!

Аксесуари, виконані з натурального дерева, сьогодні на піку популярності. Надзвичайно модний тренд — різьблені Топпери, дерев’яні таблички, якими прикрашають торти, капкейкі і інші роботи талановитих кондитерів. Не залишилося це стильна прикраса і без уваги флористів салону квітів. Доставка квітів Львів дуже популярна послуга. Спеціально для тих, хто готує саме красномовне вітання, наші квіткові дизайнери створили цілу колекцію дивовижних робіт, прикрашених Топпери. Такі композиції, мініатюрні або об’ємні, яскраві або пастельні, допоможуть Вам:

  • красиво привітати близьку людину з святом;
  • нагадати про важливу подію (наприклад, про річниці від дня знайомства або створення сім’ї);
  • передати теплі і душевні побажання;
  • зізнатися в найніжніших і щирих почуттях.

Дерев’яний топпер — річ дивовижна. Досить простий за своїм дизайном, без яскравих декоративних доповнень він, тим не менше, надає будь-квіткової композиції особливого звучання. Бути може, це тому, що букети з Топпери зазвичай розповідають про найважливіше?

У букеті — квіти і слова …

Мова квітів — особливий, трепетний, поетичний. Часом для того, щоб передати емоції і почуття, не потрібно шукати особливі, ліричні вираження: правильно підібраний букет розповість про щирою любові і захопленні без зайвих слів. Але поєднання кольорів і таблички-Топпер, немов спеціальний поетичний прийом, посилює виразність, емоційність вашого визнання.

Торкнутися найтонші струнки душі, вперше сказати вголос те, про що так довго мовчав, допоможе композиція «Світле почуття». Стильна різьблена коробочка з ажурними сердечками наповнена білосніжними трояндами. Ці квіти — справжній символ першої, щирою, зворушливою любові. А яскравий топпер з написом «Я тебе люблю» стає кульмінацією квіткової поеми про найкрасивішому і ніжне почуття.

Рекомендуємо вам записати наступні номери телефонів для замовлення квітів у Львові.

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)
+38-095-388-27-00
+38-063-388-27-00