Головні плюси Apple MacBook Pro 16” 2021

Найбільше оновлення лінійки MacBook Pro за останні 5 років відбулося 18 жовтня. Вже по презентації було зрозуміло, що Apple нарешті врахувала побажання цільової аудиторії ноутбуків-професіоналів. І почуття не змінилися після використання реального пристрою.

Перший погляд на MacBook Pro 14" та 16" (2021): переконливе оновлення

Вердикт: MacBook Pro з діагоналлю 16 дюймів від 2021 року – один з найкращих ноутбуків для творчих фахівців, завдяки надзвичайній продуктивності, приголомшливій панелі екрану та тривалому часу автономної роботи. Тим не менш, це великий і важкий ноутбук, тому 14-дюймовий MacBook Pro може стати кращим вибором, якщо ви шукайте панель більшого розміру з кращим часом автономної роботи. Замовити по гарнiй цiнi Apple MacBook Pro 16” 2021 ви можете в магазинi Levite.

Плюси:

  • Приголомшлива продуктивність;
  • Чудовий екран mini LED;
  • Винятково довгограюча батарея;
  • Великий вибір портів.

Мінуси:

  • Великий ноутбук;
  • Важкий ноутбук;
  • Дорогий ноутбук.

MacBook Pro 16 (2021) може стати абсолютно новим рішенням від Apple, але ви можете спробувати щастя цієї Чорної п'ятниці і Кіберпонеділка, якщо знайдете ноутбуки у сторонніх продавців. Тим часом, якщо ви шукаєте значні знижки на ноутбуки Apple, вам краще вибрати моделі 2020 року, серед яких MacBook Pro 13 M1 та MacBook Air M1.

Важко буде знайти ноутбук дорожче, ніж 16-дюймовий MacBook Pro (2021). Цей флагманський портативний комп'ютер, запущений у жовтні 2021 року разом із молодшим ноутбуком, MacBook Pro 14 (2021), розсунув межі можливостей професійного ноутбука. Це не просто оновлений дизайн MacBook Pro 16 (2019), ви отримуєте кілька нових функцій та вражаючу продуктивність.

Продуктивність Apple MacBook Pro 16 (2021) надзвичайно схожа на можливості компактної 14-дюймової моделі, переважно тому, що вони обладнані однаковими чіпсетами, представленими новими M1 Pro або M1 Max. Головна відмінність зводиться до розмірів, у 16-дюймовому виконанні ви отримуєте більший екран з високою роздільною здатністю, не кажучи вже про більш тривалий час автономної роботи.

Отже, якщо ви шукаєте щось портативне, ми рекомендуємо прочитати наш огляд MacBook Pro 14 (2021), він може краще відповідати вашим потребам. В іншому випадку, якщо вас хвилюють більше діагональ та тривалість роботи, MacBook Pro 16 (2021) – ноутбук для вас.