Статуетки собак з порцеляни на подарунок

Статуетки з порцеляни колись були найбільш популярні, вони служать прекрасним інтер’єрним доповненням і зараз. Будь-який інтер’єр без затишних дрібниць виглядає некомфортно, статуетки додають атмосферу умиротворення в приміщення.

Статуетки собак з порцеляни на подарунок

Щоб фігурка не виглядала дешево, для неї відводять спеціалізоване місце. Деякі люди колекціонують статуетки собак з порцеляни, вироби можуть бути досить цінними і старовинними. Придбати статуетки з порцеляни на даному сайті ви можете на найрізноманітніші смаки.

Каталог фігурок зроблених з порцеляни собак в online-магазині. В даному розділі ви зможете підібрати фігурку собаки в якості подарунка. У нашому асортименті статуетки собак різних порід і розмірів. Ми виконуємо своєчасну доставку та хорошу упаковку.

Забавні, прудкі, розумні, популярні і не дуже, проте завжди віддані собаки завжди супроводжували людину. На таких сторінках нашого online-магазину ми власне відібрали і виділили Статуетки і фігурки собак різних порід з порцеляни та кераміки. Статуетки собак виконані всілякими майстернями країни і не тільки, Також ви зможете знайти для себе і авторських породистих собак скульптора-кераміста. Фігурки собак обрані за різноманітними стилями, є і забавні і завзяті статуетки, а є собачки, зроблені в природному стилі. тут в нашому онлайн-магазині ви зможете завжди вибрати і придбати для себе Від дешевих до колекційних скульптур породистих собак.

Фігурки собак з порцеляни-древній символ відданості, прихильності і вірності. Маленька фігурка має право передати цілу гаму щирих живих емоцій. Грізний захист для власника, ніжна благородна любов-подарунок схвилює і здивує дорослих і дітей. Фігурка зроблена з надійного, благородного фарфору, який через кілька десятків років не змінить вигляд.

Статуетки собак з порцеляни на подарунок

Статуетки собак з порцеляни

Вишукані, яскраві фігурки-оригінальний подарунок, який викличе непідробні емоції і захват. Їх можна презентувати:

  • Колегам-прикрасять стіл для роботи керівника, співробітника.
  • Рідним-заявить про вашу щирої прихильності і любові.
  • Дитині-стане талісманом, з яким можна грати.
  • Другу-розповість про Ваші емоції.
  • Однокласникам, однокурсникам.
  • Коханим-нагадає про ваші справжні почуття.
  • Колекціонерам-неповторний екземпляр, зроблений за класичною технологією обробки благородного матеріалу.

Придбати собак з порцеляни можна без націнок посередників — реальні талісмани, які несуть успіх і оберігають будинок від негативу. Фігурка опиниться в самому центрі уваги в квартирній обстановці, офісу, ресторану, кафе.

Статуетки собак з порцеляни на подарунок

Як правильно підібрати фігурку

Подивіться уважно на порцелянову масу, а конкретно її особливості. Якщо в ній присутні чужі включення і нерівності, то від придбання необхідно відмовитися. Колір і товщина глазурі повинні бути рівномірними. Фаянс з часом «обростає» павутинкою тріщин. Подивіться уважно на цю особливість. З якісним фарфором цього не трапиться. А тут можна прочитати як правильно вибирати статуэтки собак на подарунок.

Придивитися плюс до цього потрібно і до розміру фігурки. Якщо форма була скопійована, то природно висловити припущення, що підробка буде трохи менше. Денце статуетки необхідно оглянути обов’язково. На ньому має стояти клеймо виробника. Підробити його не дуже просто. Також необхідно придивитися до наявності глазурі на денці, його формі і товщині. Вдалого шопінгу!