З чого складаються на пластикові вікна Львів ціни

Модні сьогодні металопластикові вікна мають ряд переваг, особливо якщо вони виготовляються на заводі металопластикових вікон https://winstore.com.ua, який понад 20 років займає лідерські позиції на українському ринку.

Мінімум витрат на догляд, іноді їх промити теплим мильним розчином. І раз на рік чи півроку змастити ручки та петлі.

Немає необхідності у спеціальній обробці, як дерев’яні вікна, яким потрібне фарбування та постійне просочування антисептичними розчинами.

Ці вікна дуже довговічні, тому що на будь-якому виробництві ПВХ-профіль проходить жорстке тестування на довговічність та міцність, для забезпечення високого терміну експлуатації.

Ці вікна не піддаються гниття, корозії, іржі, роз’їдання, практично жоден зовнішній кліматичний та фізико-хімічний фактор на них не діє.

При експлуатації не деформується структура матеріалу, а значить не змінюється геометрична форма, як у дерев’яних рам при пересиханні.

Жорсткість конструкції, будь-який профіль ПВХ внесені спеціальні добавки, що надають йому жорсткість і довговічність, яка ідеально підійде для жорстких кліматичних умов.

Низька пожежна небезпека – такі вікна спалахують тільки при інтенсивній взаємодії з вогнем. ПВХ характеризується, як матеріал, що самогаситься.

Високий рівень ізоляції – всі металопластикові вікна збережуть не лише тепло у вашому будинку, а й тишу. Деякі виробники заповнюють склопакети газом для посилення ізоляційного ефекту.

Дешевизна – металопластикові вікна, завдяки своїй довговічності не вимагають дорогого спеціального обслуговування.

Висока ефективність захисту – ці вікна відповідають нормам та стандартам навіть найжорсткіших кліматичних зон.

Величезний вибір дизайнерських рішень – металопластиковий профіль можна перетворити на будь-яку конструкцію, з найрізноманітнішими системами відкривання.

Мінімум шкоди для навколишнього середовища такі вікна придатні для вторинного використання, а вимагають низькі енерговитрати при виробництві. Також немає потреби у знищенні лісових масивів для створення таких вікон.

Вибираючи металопластикові вікна ви зберігаєте тепло і тишу у своєму будинку на тривалий час, у вас є впевненість, що вони не самозаймаються, встоять перед будь-якими кліматичними умовами, не запустять у ваш будинок воду, при цьому мало важать і легко монтуються. Металопластикові вікна — це найкращий вибір.